De forente nasjoners Menneskerettighetsdag 2007

Over 50 arrangementer ble avholdt rundt om i verden for å feire FN’s internasjonale menneskerettighetsdag den 10. desember. For 60 år siden, den 10. desember 1948, anerkjente De forente nasjoner Verdenserklæringen om menneskerettigheter med den hensikten å forhindre at de grusomhetene som førte til andre verdenskrig, noensinne skjer igjen.

Men hvis man ser i avisene eller ser nyhetene, blir man daglig slått av de krenkelsene av menneskerettighetene som uten pause finner sted omkring oss, inkludert de 6 millioner barna som blir torturert og lemlestet i væpnede konflikter, 95 millioner mennesker som krysser landegrenser for å leve i sikkerhet og de 800 000 mennesker som handles på tvers av grensene hvert år, hovedsaklig kvinner og barn.

Derfor har Unge for menneskerettigheter internasjonalt (UFMRI) påtatt seg det oppdraget å utdanne unge mennesker i UFMRI for dermed å gjøre en ende på disse grusomhetene gjennom utdannelse av våre fremtidige ledere. Så det var kun passende å feire lanseringen av 60 år for UFMRI på en virkelig internasjonal måte.

Med begivenheter som spenner over hele kloden fra USA til Den Demokratiske Republikk Kongo og Taiwan til Storbritannia, nådde IFMRI tusenvis med budskapet sitt om viktigheten av menneskerettighetene.

Startet fra hjemstedet sitt i Los Angeles, forente UFMRI-ledere fra mange trosretninger i en interreligiøs konferanse i Scientologikirkens Celebrity Centre International. Blant talerne var dr. Michael Crosby fra Interfaith Christian Fellowship Church, medlem av LA Unified School District og medlem av politiets geistlige; Alfreddie Johnson, baptistprest; Pandith Kolitha, buddhistisk munk; pastor Beth Akiyama fra Den internasjonale Scientologikirkens menneskerettighetsdepartement og pastor Sandra Jones fra Worldwide Church.

I Taiwan sluttet UFMRI-frivillige seg til medlemmer av den kinesiske sammenslutningen for International Human Rights på Taipei jernbanestasjon hvor folk underskrev en menneskerettighets underskriftinnsamling for å gjøre undervisning i menneskerettigheter til en del av ethvert barns utdannelse. Deretter dro de til Chung-Lun Primary School, hvor de fikk selskap av 150 studenter i et Menneskerettighetsdag arrangement.

I Melbourne sluttet den kjente sangeren, Kate Ceberano, seg til UFMRI Australia ved en konsert avholdt på Federation Square i hjertet av Melbourne. Ved arrangementet overrakte Kate Ceberano en UFMRI menneskerettighetshelt pris til Hugh Evans, grunnleggeren av Oak Tree Foundation, en hjelpegruppe drevet av unge.  

I Ottawa, Canada, sluttet UFMRI seg til en forsamling av religiøse ledere utenfor rådhuset i et arrangement co-sponset av World Conference on Religions for Peace og National Capital Peace Council. Temaet var «Frihet til å tro.»

I Berlin, Tyskland, underskrev over 100 menneskerettighetsforkjempere UFMRI-anmodningen, mens UFMRI Paris var på vei til Trocadéro-plassen i nærheten av Eiffeltårnet, hvor andre menneskerettighetsorganisasjoner sluttet seg til dem for å dele ut over 800 menneskerettighetshefter for å øke bevisstheten om krenkelser av menneskerettighetene rundt om i verden.

UFMRI Hellas danset for menneskerettighetene på KYTTARO Club i Athen, ved en konsert og ved fremvisningen av UFMRI menneskerettighetsannonser.

I Brussel gikk UFMRI Belgia sammen med Den internasjonale Scientologikirkens europeiske kontor for menneskerettigheter for et menneskerettighetsarrangement. deltakerne inkluderte fader Van Det Biest, en katolsk prest som har arbeidet med menneskerettigheter hele sin karriere; Alfredo Canete, tidligere ambassadør i Paraguay; Muttiath Korasanathan fra den indiske ambassade; D. Obelle fra den nigerianske ambassade og Antoine Abdallah fra World for Development.

UFMRI Washington DC avholdt et arrangement i National Press Club, mens UFMRI Buffalo i New York holdt et menneskerettighetshelt-priser arrangement hvor de belønnede var: Chief apostel Pastor Hunely; Barbara Hale, Genessee County administrerende direktør for YWCA; Peaz Molson, en hip-hop kunstner; og Brundige familien for arbeidet deres for menneskerettigheter.

I New Haven hadde UFMRI et arrangement med Rivera Memorial Center skolefritidsordnings-program og i Philadelphia gjorde de det samme med Ludlow Elementary School skolefritidsordnings-program. UFMRI Atlanta, Georgia, besøkte Lakeside High School for å få menneskerettighetsanmodningen underskrevet og for å distribuere hefter til 1600 studenter.

I Seattle, Washington, fant et arrangement sted på biblioteket i byens sentrum med hovedtaler fra Yale Law School og et besøk av ordføreren.

I Padova, Italia, ble intervjuer med UFMRI Padova om betydningen av menneskerettighetene utsendt på Free Channel Sky 855 og Veneto Satellite.

Som kronen på verket anerkjente FN’s hovedkvarter i New York UFMRI’s arbeid ved å stille ut UFMRI’s materialer i bokhandelen sin.