Resultater

Unge for menneskerettigheter-heftene er oversatt til 17 språk og presenterer de 30 menneskerettighetene i enkelt språk.

Her kan du se feedback fra studenter og undervisere rundt om i verden om implementeringen av Unge for menneskerettigheter utdannelsesprogrammer og materialer:

«Godt gjort! Videoen er enormt virkningsfull og hjertevarmende. Etter å ha sett den vil jeg omarrangere hele kursarbeidet mitt og undervisningsplaner for å ha det med som det sentrale temaet i undervisningsprogrammet mitt i september.»
– Lærer, Canada

«Jeg mottok Gjør menneskerettigheter levende-pakken og den har blitt innarbeidet i leseplanen for samfunnsfag på 10. klasse nivå.»
– Lærer, Canada

«Jeg skriver for å takke dere for den vidunderlige pakken jeg nettopp har mottatt som informerer oss om rettighetene våre, og de ikke så vidunderlige tingene som foregår rundt omkring i verden. Gratulerer med det FANTASTISKE arbeidet deres med menneskerettigheter! Jeg er en 13 år gammel gutt som går på en internasjonal skole i Frankrike, og jeg tenker på om det er noe jeg kan gjøre eller en gruppe jeg kan bli med i hvor jeg kan styrke menneskerettighetene som et barn. Jeg ønsker å arbeide med menneskerettigheter når jeg blir større, og åpne verdens øyne. Fortell meg vennligst hvordan jeg kan hjelpe.»
– Gutt fra Frankrike

«Lokalområdet mitt responderer virkelig godt på denne Informasjonskampanjen da det ikke var andre organisasjoner som hadde gått i gang med undervisning i menneskerettigheter. De fleste menneskerettighetsorganisasjoner i landet mitt er kun vakthunder som bare rapporterer om krenkelser av menneskerettighetene, men som sjeldent underviser eller opplyser samfunnet om å kunne rettighetene sine. Det er min oppfattelse at hvis en person kjenner hans/hennes rettigheter, så vil han/hun være i stand til å forsvare og insistere på disse rettighetene. Ut over det tror jeg at for å slippe for krenkelser av menneskerettighetene, er vi nødt til å finne den virkelige årsaken til disse overtredelsene, hvilket er uvitenhet om ens menneskerettigheter. Så utdannelse er den beste løsningen. Takk.»
– lærer, Zambia

«Elevene elsket freestyle rap-videoen (Menneskerettigheter er beskyttet av loven). Hva er menneskerettigheter?-DVD’en var veldig god og de elsket virkelig UNITED-nummeret. Personlig mener jeg at disse undervisningsmaterialene er fantastiske, moderne og relevante! Jeg elsker å bruke dem og barna nyter å bli undervist i menneskerettigheter ved hjelp av dem. Og hvis jeg har bruk for noen ressurser, vil jeg helt garantert kontakte dere! Ennå en gang tusen takk.»
– lærer, Storbritannia

«Jeg vil gjerne uttrykke min takknemlighet til dere og teamet deres. Takk for den pakken dere har sendt, spesielt DVD-en. Jeg synes den er utrolig interessant og mer enn bare nyttig. En rekke personer har likt og rost presentasjonen. Det var veldig betenksomt i å spre budskapet om menneskerettigheter på denne måten – det er en fantastisk måte å gjøre det på. De fleste mennesker ville ikke ha lyst til å se en lang, formel presentasjon av menneskerettighetene. DVD-en deres gir en forståelse av menneskerettighetene på en praktisk måte. Tusen takk jeg har også lært masse.»
– lærer, Sør-Afrika

Har du hatt suksess med å anvende Unge for menneskerettigheter internasjonals materialer? Del historien med oss. Send en e-post til info@youthforhumanrights.org med din tillatelse til å offentliggjøre den.